2025 Alçı Sıva Malzeme İşçilik Fiyatları

2025 Alçı Sıva Malzeme İşçilik Fiyatları

2025 yılı için Alçı sıva malzeme işçilik fiyatları yapılacak işin metrajına, sezonuna, zorluğuna, kalitesine ve hatta işin bölgesine göre değişiklik gösterebilir. Alçı sıva malzeme işçilik fiyatları, bu parametreler göz önünde bulundurularak belirlenmektedir.

Ayrıca kullanılacak olan alçı malzemesinin markası ve duvarların yediği alçı dolgu miktarı da fiyatımıza etki edecektir. Net fiyat bilgisi için yerinde yapılacak keşif en iyisidir.

Alçı sıva malzeme işçilik fiyatları

Aşağıdaki tablomuzda Ankara için Alçı sıva malzeme işçilik fiyatlarını verdik. Verilen fiyatlar siz değerli müşterilerimize ön bilgi olsun yada yaklaşık maliyetinizi hesaplayın diye verilmiştir. Sadece işçilik fiyatları için 2025 alçı sıva işçilik fiyatları yayınımıza bakınız!

2025 yılında alçı sıva malzeme işçilik fiyatları, sektörün dinamiklerine bağlı olarak sürekli değişim göstermektedir. Bu nedenle, alçı sıva malzeme işçilik fiyatları hakkında bilgi almak için profesyonel bir firmadan destek almanız tavsiye edilir.

Alçı sıva malzeme işçilik fiyatları, işçilik kalitesine göre de farklılık göstermektedir. Kaliteli bir işçilik, uzun ömürlü ve estetik sonuçlar doğurur, bu yüzden maliyetler üzerinde etkili olabilir.

⚠️UNUTMAYIN! Buradaki fiyatlar sadece genel fiyatlardır. Ön bilgi olsun diye verilmiştir! Randevu ve keşif için arayınız!

Alçı sıva m2 fiyatı

Aşağıda çeşitli projelere göre yapılması muhtemel İstanbul içi alçı sıva m2 fiyatı bilgileri verilmiştir.
⚠️ Net fiyat bilgisi için lütfen keşif isteyiniz! Fiyatlarla alakalı sorumluluk reddi beyanımızı okuyunuz! ⚠️

Uygulama Bilgisi

Birim

Malzemeli Fiyat

İşçilik Birim Fiyat

MAKİNALI ALÇI: Anolu terazili makinalı alçı, köşe profilleri atılması, üzerine saten alçı çekilmesi, zımpara ve boyaya hazır hale getirilmesi.

m2

497 TL

419 TL

MAKİNALI ALÇI: Anolu terazili makinalı alçı

m2

178 TL

198 TL

KARIŞIK ALÇI: Makinalı alçı üzeri karışık alçı

m2

92 TL

95 TL

SATEN ALÇI: Makinalı alçı üzeri saten alçı sonlama

m2

100 TL

94 TL

ALÇIPAN ÜZERİ SATEN ALÇI: Alçıpan tavan veya duvara derz bandı atılması köşe profili konması ve 2 kat saten alçı çekilmesi

m2

250 TL

247 TL

KARIŞIK ALÇI: Kara Sıva üzeri 2 kat karışık alçı çekilerek üzerine saten alçı çekilmesi

m2

275 TL

280 TL

 

Alçı sıva malzeme işçilik fiyatları, projelerinizin bütçesini etkileyen önemli bir faktördür. Farklı projelerde alçı sıva m2 (metrekare) fiyatları değişiklik gösterebilir; bu nedenle doğru bir analiz yapılması önemlidir.

Alçı sıva işçilik fiyatları neye göre hesaplanır?

Alçı sıva işçilik fiyatları şantiyelerde, dairelerde ve villa gibi müstakil yerlerde inşaatın maliyetini etkileyen önemli faktörlerdendir. Zaten yukarıdaki tabloda 2025 güncel alçı çekme işçilik fiyatlarını belirttik.

Sonuç olarak, alçı sıva malzeme işçilik fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Alçı sıva malzeme işçilik fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak, projelerinizin maliyetlerini doğru bir şekilde planlamanıza yardımcı olacaktır.

Peki biz alçı sıva işi yapan inşaat firmaları olarak işçilik fiyatımızı neye göre belirliyoruz? Aşağıda maddeler halinde belirttik, gelin hep birlikte inceleyelim.

  • METRAJ: En önemli faktörlerden birisidir. Metraj arttıkça işçilik fiyatı ters orantılı olarak düşecektir.
  • MERKEZE OLAN UZAKLIK: Burada merkezden kastımız firma merkezine olan uzaklıktır. Örneğin biz Ankara içi inşaat ve alçı işleri yapan bir firmayız. Eğer siz İstanbul için birim fiyat çalışmamızı isterseniz tabi ki daha pahalı olacaktır.
  • YÜKSEKLİK: Projedeki tavan yüksekliği yada alçı uygulayacağımız yükseklik. Genelde 260cm – 270cm arası standarttır. Ancak yükselirse metrekare birim fiyatı da artabilir.
  • MEVCUT DUVARLARIN DÜZGÜNLÜĞÜ: Eğer duvarlar çok yamuksa ve çok dolgu istiyorsa birim fiyat artabilir. Aynı şekilde duvarlar çok düzgün ise birim fiyat ta düşer.
  • SÖZLEŞME ŞARTLARI: Tüm işlerde sözleşmedeki şartlar birim fiyatları etkiler. Örneğin ödeme şekli, bitirme zamanı, projede inşaat mühendisi ve mimar bulundurma zorunluluğu gibi faktörlere göre birim fiyatlar değişkenlik gösterecektir.
  • SEZON: Sezon yani mevsim. Hava muhalefeti. Bunları da göz önünde bulunduruyoruz. Örneğin talebin yüksek olduğu aylarda birim fiyatlar artacaktır. Çünkü ustaların yevmiye birim fiyatı da tam bu dönemlerde artmaktadır.

DİĞER BLOG / DUYURU